четврток, 4 март 2010

Аплицирав за Соросоид!Длабоко потресен што не сум идентификуван како таков решив да поднесам апликација за истото!Конкурсот е отворен до недела!

www.on-the-move.org/news and announcements

Нема коментари:

Објави коментар