четврток, 4 март 2010

Ај голем да се смалиш...


Јас и Охридското езеро делиме иста грижа деновиве. Како да се смалиме, Тој е 45 цм. над нормала, а јас 45 кг. Мене само пост со вода ме спасува, а него пост со песок. Јас почнувам со 274,4 lb, а Охридско со 25 цм над максимално дозволена граница. Кој попрв...

(извор на слики: тиме.мк и а1.цом.мк)

Нема коментари:

Објави коментар