четврток, 4 март 2010

Не е битно да менаџираш-битно е да се рекламираш!


На веб страната на проектот за ревитализација на Старата скопска чаршија во рубриката Акционен план, нема ништо! Во План за реализација нема ништо! Во Табели (веројатно мислат на табеларен, сумарен приказ на проектниот план) нема ништо! Ама затоа на прва страна има посебни вести за сликањето на Премиерот во чаршија, на Претседателот и на министерката за култура! Аферим транспарентност и менаџерски капацитети! Патем, бидете љубопитни и прочитајте го планот. Ко Кардељ да го пишувал.

1 коментар:

  1. Јас веќе изреагирав со пост само што се појави веб сајтот за Старата чаршија. Културното наследство помни многу политичари кои дошле и си заминале, а доста често и самите записите нив ги заборавиле. Мислам дека оваа гарнитура нема никогаш да ја сфати предноста на новите медиуми.

    ОдговориИзбриши