петок, 26 ноември 2010

"We must all hang together, or be assured we shall all be hanged separately."


Оваа сентенца од Бенџамин Френклин ми дојде преку претседателот на европската федерација на хостели. За него тоа беше одлична бизнис метафора. За нас е изворна до коска!

Нема коментари:

Објави коментар